perjantai 6. kesäkuuta 2014

Kilpasarjojen mestaruuskilpalut

Hei taas, blogi on viettänyt hiljaiseloa kevään kiireiden vuoksi, koitetaan jatkossa olla aktiivisempia!

Valeria ja Vanilla osallistuivat kilpasarjojen mestaruuskilpailuihin 17-18.5 Tampereella ja matkalle lähdimme jo perjantaina linja-autolla yhdessä seuramme muiden kisaavien joukkueiden Lilojen 14-16k, Cordelian 14-16k sekä Fenyeksen yli 18v kanssa. Tänä keväänä seurastamme on kilpaillut ennätysmäärä joukkueita ja hienoa että uusia aktiivisia voimistelijoita saadaan jatkuvasti mukaan :)





Bussimatkojen tunnelmia

Lauantai-aamun harkka-aika oli onneksi vasta 11 aikoihin aamulla, joten saimme hoitaa aamujärjestelyt ja lämmittelyn rauhassa. Harkkasuoritukset olivat perussiistit ja kilpailusuorituksiin lähdettiin sitten hakemaan lisää ilmaisua. Arpaonni ei tällä kertaa suosinut meitä ja Vanillan suorituksen arvioitu aika oli klo 19.30 ja Valerian 21.30. Vähän siis etukäteen saatiin jännittää, miten tytöt jaksavat stsempata hyvään suoritukseen väsymyksen painaessa. Tampereella sää oli aurinkoinen joten hiustenlaitto suoritettiin pihalla samalla lämmöstä nauttiessa.



Välillä ehdittiin myös muuten vain ulkoilla ja kukkaseppäleet värkätä.



Tietysti voimistelijat käyttävät kaiken vapaa-ajan temppuiluun kisasuoritusta varten lepäämisen sijaan :)
Vanillan alkuasento.

 Kisat olivat onneksi hieman aikataulusta edellä ja pääsimme suorittamaan luultua aikaisemmin. Vanillan suorituksessa oli pientä epävarmuutta nähtävissä lähinnä laskujen osalta, mutta muuten suoritus oli perussiistiä harkkatasoa ja tytöt ilmaisivat hienosti! Kategoriaa ei silti vieläkään onnistuttu nostamaan.


Valeria pääsi kilpailemaan ensi kertaa koko kauden aikana täydellä kokoonpanolla ja pari kisoja edeltävää viikkoa olikin käytetty uusien kuvioiden ja roolien opetteluun. Valerian kisalämppä aloitettiin 19.30 aikoihin illalla. Lämppäputki sujui yllättävän nopeasti ja pian oltiinkin jo verhon takana valmiina suoritukseen. Vähän ennen yhdeksää viimein pääsimme matolle ja tytöt suorittivat itsevarmasti ja ilmaisullisesti. Harmittavasti väsymys painoi sen verran että isoja tasapainokaatumisia tapahtui, mutta muuten tytöt esittivät iloisesti ja jaksoivat tsempata hyvin loppuun saakka. Tämä riitti tällä kertaa D-kategoriaan. Finaalipaikat eivät tällä kertaa auenneet ja sunnuntai käytettiin ulkoillen sekä upeita finaalisuorituksia katsellessa.

Olemme saaneet muutaman uuden innokkaan tytön joukkoomme, ja tällä hetkellä tiimissämme voimistelee 19 innokasta voimisteijaa. Kesätreenit ovat lähteneet käyntiin ja nyt keskitymme kovasti perustreenin tekoon ja myös ulkotreeniä on tiedossa. Valitsimme syksyn kilpailuvälineeksi vanteen ja armoton vannetreeni on siis lähtenyt käyntiin ja pikkuhiljaa pyöritysten oikea ratakin alkaa löytyä. Päätimme myös, että kahden suuren joukkueen sijaan kilpailemme syksyllä kolmella hieman pienemmällä kokoonpanolla, jotta jokaisen tytön henkilökohtainen ohjaaminen onnistuu paremmin ja ohjelmat saadaan tehtyä taitotasoa vastaavaksi. Tiimissämme on siis uusi joukkue Vanilea, joka koostuu entisistä Valerian ja Vanillan tytöistä. Tehdään tarkemmat esittelyt kokoonpanoista kesän aikana :) Ensi viikolla päästään myös harjoittelemaan uusien ohjelmien taito-osia! Tänään vietimme kauden päättäreitä hohtokeilauksen merkeissä, mutta teemme siitä vielä postauksen erikseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti