maanantai 6. tammikuuta 2014

Katsaus uuteen kauteen

Valerian ja Vanillan uusi kausi reeneineen on aloitettu ja kevään vapaaohjelmia koitetaan saada kasaan pikku hiljaa. Pienen pohdinnan jälkeen molemmat kokoonpanot päättivät siirtyä 12-14 -vuotiaiden kilpasarjaan. 



Alustavan kilpailukalenterin mukaan osallistumme 4 kilpailuihin ja kilpailukausi olisi tarkoitus aloittaa 8.3 Wasa cupissa. Meillä on siis kaksi kuukautta aikaa koota ohjelmat ja saada ne kilpailukuntoon! Lisäksi pitäisi harjoitella uusi liikkeitä ja hioa vanhoja liikkeitä paremmaksi. Tekemisen puute ei siis salilla ihan äkkiä iske :) Edessä on myös alueringin leiri helmikuun alussa. 



Molemmissa kokoonpanoissa on tällä kaudella mukana 8 tyttöä ja valmennustiimi pysyy samana. Kuvituksena on esimakua tulevista taitokuvista, jotka on tarkoitus lisätä blogiin lähiaikoina tyttöjen esittelyjen kera.



Vietimme 2 viikkoa joululomaa ja loman aikana tytöt saivat harjoitella itsenäisesti uusien ohjelmien vaikeusosia. Kevään ohjelmat ovatkin aikaisempaa haastavammat ja vauhtia niistä ei puutu :) Enempää ohjelmista emme luonnollisestikaan paljasta ennen ensimmäisiä kilpailuja!



Tsemppiä kaikille kevään ohjelmien parissa hääräileville, me jo odotamme kilpailukauden alkua ja joukkueiden uusien ohjelmien näkemistä innolla!


13 kommenttia:

  1. Onks nää Vanilloita? Eiks teitä vasta ollu 22 ja nyt 16? :o

    VastaaPoista
  2. Kuvissa on kolme Vanillaa ja kaksi Valeriaa. Tyttöjä oli viime kesän alussa hetken aikaa 22, mutta pari uutta tyttöä eivät pystyneetkään aloittamaan harrastusta ja kaksi tyttöä joutui lopettamaan. Syksyn kokoonpanoissa oli siis mukana 18 tyttöä ja heistä yksi lopetti voimistelun ja yksi vaihtoi joukkuetta.

    VastaaPoista
  3. Mihin joukkueeseen se vaihto? :o eihän oulus oo muita jv seuroja?

    VastaaPoista
  4. Hän vaihtoi läheiselle paikkakunnalle.

    VastaaPoista
  5. Moi :)
    minä päivinä teillä on harkat? Ja mihin aikaan? :)
    Ja jos tulee mukaan onko pakko kisata XD
    t: kiinnostunut ja tyhmä voimistelija :D

    VastaaPoista
  6. Valeria harjoittelee pääasiassa ti,to,pe,su klo 17 ja Vanilla ti,pe,su klo 17 ja ke klo 18. Tarkoitus on, että kaikki joukkueeseen kuuluvat kilpailevat, sillä kyse on kuitenkin kilpalajista :)

    VastaaPoista
  7. No entä jos ei halua :)(en voisi XD)
    Ja onko sunnuntaina PAKKO tulla jos ei pääse juuri silloin :)
    Kiitos!

    VastaaPoista
  8. Olisin kiinnostunut aloittamaan jv.n mutta en pääsisi sunnuntaina. Eikä teidän joukkueeseen varmaan enää pääse. Olen taidokas aillat ja spagaatit menee jne

    VastaaPoista
  9. Uutta postausta :)!

    VastaaPoista
  10. Alkavalle kilpailukaudelle ei enää ehdi kilpailukokoonpanoon mukaan, mutta harjoituksiin on mahdollista tulla mukaan. Ota yhteyttä valmentajaan niin voidaan keskustella asiasta :)

    Uutta postausta on tulossa piakkoin aluevalmennusringin leiristä!

    VastaaPoista
  11. Mikä oli Valerian sen pallo-ohjelman musiikki? :)

    VastaaPoista
  12. Musiikki on nimeltään Circus theme!

    VastaaPoista