lauantai 16. marraskuuta 2013

Katsaus syksyn tähänastiseen kilpailukauteen

Valeria aloitti kisakautensa Kolmen lajin kilpailuissa Tampereella 27.10. Matkaan lähdettiin jo lauantaina päiväjunalla ja yövyimme hotellissa. Kilpailuihin valmistautuminen joukkueelta epäonnistui täysin, sillä kisaa edeltävällä viikolla harjoituksissa nähtiin kymmenestä tytöstä vain 6-8. Kahteen viikkoon ei koko joukkuetta saatu yhtä aikaa harjoituksiin ja kilpailumatolla tytöt näyttivätkin olevan aika hukassa suuren tyttömäärän takia. Myös ihmeellisiä virheitä nähtiin kaatumisesta pallon päälle pyllähdyksiin ja tämä näkyi tuloksessa. Saimme kategorian 9. Tästä ei kuitenkaan lannistuttu ja seuraava viikko harjoiteltiinkin kunnolla ja koko joukkueen läsnä ollessa, jotta seuraavissa kilpailuissa onnistuttaisi suorituksessa.

Harjoitteluvuoron odottamista


Harkkaan lämmittelyä

Omia kokeiluja ennen kilpailusuoritusta


Seuraavat kilpailut olivat jo seuraavana viikonloppuna ja Vanillakin pääsi aloittamaan kilpailukautensa. Suuntasimme Kokkolaan aluemestaruuskilpailuihin bussilla seuran muiden joukkueiden kanssa. Seurastamme kilpaili myös Titania x 10-12 sarjassa, Lilat 12-14 kilpasarjassa, Fenyes yli 16-vuotiaiden sarjassa sekä Cordelia tanssillisen voimistelun puolella.

Valerian kilpailuun valmistautuminen onnistui tällä kertaa hyvin ja suoritus oli vapautunut ja ilmaisullinen. Loppupuolella ohjelmaa sattui valitettava törmäys ja pallon karkaaminen, mutta muuten suoritus oli onnistunut. Tulokseksi Valeria sai kategorian 6 ja sijoitukseksi 4/11. Olimme iloisia, sillä saimme nostettua kategoriaa kolmella pykälällä viikossa.





Vanillan toiseksi viimeisissä harjoituksissa sattui onnettomuus ja Viivin sormi murtui. Siitä seurasi viime hetken muutoksia ja tämä toi lisäjännitystä, kun paikkojen muutokset ohjelmaan piti muistaa. Vanillan tytöistä monella oli edessä ihan ensimmäinen kilpailusuoritus. Jännitys näkyi pieninä pallovirheinä, mutta muuten suoritus oli onnistunut. Tulokseksi Vanilla sai kategorian 10.

Vanillan alkuasento

Alun tasapaino

Vauhdikas polvennostohyppy

Edessä meillä on vielä mestaruuskilpailut Helsingissä, Asema-tapahtuma Oulussa sekä seuran joulunäytös. Pian saadaankin siis heittää pallot kaappiin ja voidaan alkaa harjoittelemaan uusia osia kevään vapaaohjelmaa varten :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti