keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Olipa kerran...

Valeria&Vanilla sai alkunsa syksyllä 2009 nimenään "Nuput". Ryhmässä oli tuolloin vain 6 voimistelijaa ja valmentajina Heini, Meri ja Anne. Hiljalleen ryhmän koko kasvoi ja keväällä 2010 joukkue esiintyi ensimmäistä kertaa Asema-tapahtumassa Kung Fu Panda- teemaisella ohjelmallaan.

                                       "Nuput" keväällä 2010 ohjelmalla "Kung Fu Panda"

Pian nimeksi vaihtui "Helmet" ja myös joukkueen kokoonpano ja valmennustiimi kokivat muutoksia. Ensimmäisellä naruohjelmalla esiinnyttiin syksyllä 2010 mm. Asema-tapahtumassa Haukiputaalla.

                                        "Helmet" syksyllä 2010 ohjelmalla "Hiiret"

Helmien muita ohjelmia ovat olleet keväällä 2011 "Robin Hood" ja syksyllä 2011 "Nalle Puh".

"Helmet" keväällä 2011 ohjelmalla "Robin Hood"
 
Keväällä 2012 joukkue sai nimekseen Valeria ja oli ensimmäisten kilpailujen vuoro 10-12-vuotiaiden sarjassa viidakkoaiheisella ohjelmalla "Madacascar". Joukkue valittiin myös Pohjois-Suomen aluevalmennusrinkiin ja on siitä lähtien leireillyt Virpiniemessä 2 kertaa vuodessa.
Syksyllä 2012 vuorossa oli lintuaiheinen naruohjelma, musiikki elokuvasta "Rio".

                                                 Valeria syksyllä 2012 ohjelmalla "Rio"

Keväällä ja syksyllä 2013 ryhmä on kilpaillut kahdella kisajoukkueella Valeria ja Vanilla, kokoonpanoja vaihdellen. Kohti syksyn SM-kilpailuja lähdemme ryhmän ensimmäisillä pallo-ohjelmilla. Valerian sirkusaiheisesssa ohjelmassa voimistelevat Aino, Anni, Aikku, Emma, Emppu, Sani, Tinja, Vilma ja Vippe. Vanillan "ihastus"-ohjelmassa voimistelevat Janika, Salla, Katja, Viivi, Inka, Elina, Sofianna ja Heidi. Valmentajina Heini, Emma, Emilia ja Pauliina.


Tässä vielä maistiaisia elokuiselta alueringin leiriltä Virpiniemestä:




Tässä oli pikakelaus Valeria&Vanilla:n alusta tähän päivään. Nyt suunta kohti loppukauden kisoja ja jospa sitten saataisiin pian kehiin tuoreempia kuulumisia! :)

2 kommenttia:

  1. Onko ne Siiri ja Vilma osassa noista kuvista jotka oli siinä yhessä vaiheessa vähän aikaa Vanillassa?

    VastaaPoista
  2. Joo on, Siiri ja Vilma ovat olleet kahteen kertaan joukkueessa mukana.

    VastaaPoista