perjantai 18. huhtikuuta 2014

Vanillan kuulumisia ja Vaajakosken kisareissua

Kisakaudessa häämöttää jo loppusuora. Vielä on jäljellä kilpasarjojen mestaruuskilpailut Tampereella 17.-18.5., joihin seuraa edustamaan lähtee yhteensä 5 joukkuetta. Intoa riittää vielä kevään kisaohjelmien hiomiseen, vaikka syksyn uusi väline vanne jo houkuttelee...

Tässä pari potrettia vielä omista aluekisoistamme Haukiputaalla 29.3. Siellä kisaamassa oli peräti 7 joukkuetta seurastamme.

Joukkueet ylhäältä päin:
Fényes yli 18v. kilpa
Cordelia ja Lilat 14-16v. kilpa
Vanilla ja Valeria 12-14v. kilpa
Titania 04 ja Titania 03 10-12v. sarja
 
Hyvä fiilis siivitti Vanillan kisasuoritukseen :)
 
Ryhmäpotretti Heini-valmentajan ja maskotin kanssa
 
Ryhmäpotretti otettiin myös tyttöjen ihailun kohteen, Jukan, kanssa, mutta joka vielä ainakin toistaiseksi pysyy näkymättömissä...
 
Viime syksyn puvut tuunattiin ja niistä tuli entistä hienommat.
 
 
Kävimme 12.4. Vaajakoskella vierailemassa Sydän-Suomen aluekilpailuissa. Reissussa Valerian ja Vanillan matkassa olivat myös 10-12v. -sarjan Titania 03 ja 04, sekä KTU:sta Doria. Reissu sujui hyvin, vaikka vähän saatiin jännätä päästäänkö perille yöpymispaikkaan, joka oli mäkisen metsätien varrella.
Meidän osalta kisat eivät menneet aivan nappiin. Jännitystä ja tutinaa oli ilmassa, mikä näkyi pieninä eriaikaisuuksina ja horjumisina. Saadut kategoriat eivät aivan tyydyttäneet, ja siksikin jäi vielä kovasti nälkää tuleviin Tampereen kisoihin!

Vanillan kaverikuva-posetus suorituksen jälkeen
 
 
Pieniltä loukkaantumisilta ja haavereilta ei olla tälläkään kaudella säästytty. Onneksi ne ovat kuitenkin parantuneet aina kisoihin mennessä. Vanillassa tyttöjä on 9, mutta joka kisoihin on jollain sattunut reissuja päälle, joten kisat on menty aina kahdeksalla.
 
Tasan 4 viikkoa viimeisiin kisoihin. Pääsiäinen lomaillaan, mutta sitten taas ohjelmien hiominen jatkuu. Vanteet on jo tilattu ja josko päästäisiin niilläkin pian tekniikkaharjoituksia pitämään.
 
Hyvää pääsiäistä! :)
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti